De Oesterdam voor kids

De Oesterdam denkt ook aan de kids, lekker uitleven in de buitenlucht!

Naast de gerechten die wij serveren kunt u bij ons ook heerlijk genieten op het terras aan het water. Natuurlijk hebben wij daarbij ook aan de kids gedacht. Er is een leuke speeltuin met diverse speeltoestellen zoals een schommel, glijbaan en klimrek. U kunt vanaf het terras uw kinderen prima in de gaten houden zodat u lekker kan ontspannen. 

Naast de speeltuin en binnenspeelhoek zijn er ook diverse andere leuke activiteiten die u met het gezin kan doen. U kunt heerlijk gaan waterfietsen, een unieke kano peddeltocht afleggen of kijken wie het beste kan schieten tijdens de shootcourse. Kijk voor speciale acties bij de familietips.

De kids kunnen ook heerlijk creatief worden vermaakt tijdens het knutselen en versieren van een vlieger. Na het maken van een kunstwerk kunnen de kids lekker gaan vliegeren. De vliegers kunnen u voor een kleine vergoeding van € 5 euro bij de receptie afhalen. Stiften staan al voor de kids klaar.

Ook aan kinderfeestjes hebben wij gedacht. Na een korte uitleg worden ze echte pizzabakkers. Ze gaan samen met de kok hun eigen pizza maken. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via 0166-607452 of laat uw gegevens achter via het aanvraag formulier.

 

Stel uw vraag of ontvang meer informatie